2010-09-19

*~RESIDENT EVIL: AFTERLIFE 3D~*

Ikväll kl: 19.00 ska jag och Christopher gå på bio och se RESIDENT EVIL: AFTERLIFE 3D! Det ska bli ballt som fan! :) Har aldrig sett nån film i 3D på biografen förut så det ska bli en upplevelse. Jag hoppas och tror att den är bra (kanske till och med bättre än dom andra?). Och jag hoppas att man får se något av Jill Valentine (Sienna Guillory) igen (she's so f***ing hot!), även om Alice (Milla Jovovich) är den jävligt coola huvudpersonen som en massa kickar arslen! ^^

Btw... Älsklingen är hemma igen och hon mår bra (så bra man kan må efter en gastric bypass operation). Hon fick komma hem på fredagskvällen. Nu äter/dricker hon soppor, välling, fil och mjölk om vart annat. Och väldigt lite i taget. Ca: 1 ½ dl varje gång och inte går det fort. Stackarn. Men hon kämpar på och är så duktig! :) Hon promenerar även korta sträckor ute då och då och vilar lite också.

1 kommentar:

  1. Hejsan hoppsan :)

    Vad tyckte du om Shrelock Holmes? Va coolt att du såg Resident Evil:Afterlife i 3D verkar så coolt! Vad tyckte du om filmen? och 3D effekten på bio? :)
    Kram Sophie

    SvaraRadera